Spa i Jurmala 2 / Latvia

Jurmala er en koselig liten strandby på kysten av Latvia. Jurmala ligger kun 25 km fra Riga og 15 km unna flyplassen. Jurmala er en søvning liten by om vinteren som eksploderer i folkehav og uterestauranter og cafeer når solen titter frem etter vinteren. Jurmala, som betyr "ved havet", ligger langs den 32 km lange flotte sandstranden. Jurmala har gjennom tidene vært en sted som "pampene" fra Sovjet eliten kom for å slappe av og se og oppleve havet på den europeiske siden av landet. Under Sovjet tiden var det sjelden at menigmann fikk komme hit, noe som de mange store og flotte villaene i området bærer vitnespyrd om.

Aktuelle tilbud
Fantastisk tur til spabyen Jurmala, rett utenfor Riga. Med priser fra Kr. 3.990,- per pers. får du flybill, 2 netter på 5* spahotell m/frokost, 3 valgfri spabehandlinger fra spa meny, inngang til svømmebasseng, sauna og gym m.m.
Avslappende spadager i sjarmerende Jurmala til gode priser! For kun Kr. 2.390,-per pers. får du 2 netter på 5* spahotell m/frokost, 2 spabehandlinger per person, inngang til svømmebasseng, sauna og gym m.m. NB! Ikke flybill.
© 2017 Copyright Spatur.no, sukure Ideaformus