Spa i Krakow / Polen

Krakow er den nest største byen i Polen med sine 750 000 innbyggere. Krakow har alltid vært et sentrum for handel og kultur, så vel som akademia. Byen har sine røtter helt tilbake til det 700 århundre og har alltid vært viktig økonomisk. Krakow er på UNESCO sin liste over verdensarv og byens historiske sentrum var den første av sitt slag på verdensarvlisten. I tillegg har byen vært Polens hovedstad i over 500 år, fra 1038 - 1596. Verden første "ikke italienske" pave, Pave Johan Paulus II kom fra Polen. Under 2. Verdenskrig ble det beryktede konsentrasjonsleiren "Auschwitz" bygget utenfor Krakow - i dag et forferdelig minne om Hitlers terror mot jødene og menneskeheten. Konsentrasjonsleiren kan besøkes når man er i Krakow (dagsutflukt).

Aktuelle tilbud
Opplev magiske Krakow kobinert med spa. Noen dager på spa i Krakow vil gi deg masse nye opplevelser og erfaringer, både kulturelle og på Farmona hotellets herlige spaavdeling.
Avslappende spadager i Krakow til gode priser! Inkludert er 4 dager/3 netter på spahotell m/frokost, transfer, 5 behandlinger m.m. Flybillett er ikke inkludert!
© 2018 Copyright Spatur.no, sukure Ideaformus