Spa i Praha / Tsjekkia

Spa i Praha / Tsjekkia "Alle byers mor", Praha, er og har lenge vært en favoritt blandt nordmenn. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor! Praha er en utrolig sjarmerende og flott by full av historie, kultur, arkitektur og opplevelser av en rekke slag! Praha er Tsjekkias hovedstad og med sine 1.3 millioner mennesker (ca 2.3 millioner om du tar med områdene rundt) er dette en pulserende storby. Praha deles av elven Moldau og byen er viden kjent for sine broer - spesielt Karslbroen, som er en meget vakker og utsmykket bro som er en av byens absolutte "must see" attraksjoner. Den UNESCO vernede gamlebyen er selvfølgelig også et sted man ikke kan unngå!

Aktuelle tilbud
Spahelg i Praha fra Kr. 4.290,- per pers. Inkludert er fly, 2 netter på Hoffmeister hotel & Spa 5* hotell m/ frokost, transfer, 3 spabehandlinger, 24t telefonhjelp m.m.
Spahelg i Praha kun Kr. 2.400,- per pers. Inkludert er 2 netter på Hoffmeister hotel & Spa 5* hotell m/ frokost, transfer, 2 spabehandlinger per pers., 24t telefonhjelp m.m.
Spahelg i Praha kun Kr. 1.700,- per pers. Inkludert er 2 netter på Hoffmeister hotel & Spa 5* hotell m/ frokost, transfer, steambath, 24t telefonhjelp m.m
© 2018 Copyright Spatur.no, sukure Ideaformus