Spa i Riga 1 / Latvia

Riga er uten tvil den mest populære storby destinasjonen i Baltikum. Med ekstremt gode flyforbindelser mellom norske byer og Riga, er det lett å forstå at byen blir godt besøkt av nordmenn. Riga er en moderne storby med godt over 800 000 innbyggere (noen mener opptil 1 million). Riga er kjent for å ha en vakker gamleby (UNESCO vernet), men det som helt klart skiller Riga fra sine søster i sør og i nord, er hennes unike samling av det svært praktfulle Art Noveau/Jugendstil bygninger - en av den tetteste og flotteste samling i verden. I Riga må man se opp når man går i gatene, byen er som ett stort utendørs galleri!

Aktuelle tilbud
Luksus spaweekend i Riga! Inkl er flybiletter, transport til/fra flyplassen i Riga, 2 netter m/frokost, spapakke på ESPA 2t45m per pers, gratis inngang til gym 06:30 – 22:00, badekåpe og slippers m.m.
Luksus spa inkl 2 netter m/frokost, transport til/fra flyplassen i Riga, spapakke 2t15m på ESPA per person, gratis inngang til gym 06:30 – 22:00, badekåpe og slippers og 24t norsktalende telefonhjelp. Flybilletter er ikke inkludert!
Transport til/fra flyplassen i Riga, 2 netter i dobbeltrom m/frokost, spapakke 3t, en inngang til "Active leisure området" med fitness/gym, basseng, sauna go champagnebar, 1 flaske musserende vin på rommet, inngang til gym, badekåpe og slippers, 24t norsktalende telefonhjelp. Flybilletter er ikke inkludert!
© 2018 Copyright Spatur.no, sukure Ideaformus