Spa i Vilnius 1 / Litauen

Litauen er det sørligste landet av de tre baltiske, men er samtidig det største både i areal og innbygger antall. Vilnius er hovedstaden i Litauen og har drøyt 550.000 innbyggere. Byen ligger inne i landet, nesten på grensen til Hviterussland. Vilnius er en flott arkitektonisk by med en stor UNESCO vernet gamleby; faktisk en av de største gamlebyene i Europa. Byen har mang en gang blitt referert til som Prahas lille søster, noe som nok sier sitt om atmosfære og miljø. Reisende til Vilnius vil oppleve en meget ren by med et rikt tilbud av kulturelle aktiviteter, gode restauranter og koselige cafeer.

Aktuelle tilbud
Utforsk vakre Vilnius og nyt fantastisk spa for rimelige Kr. 3690,- per pers. Inkl er flybill, transfer, 4 dager/3 netter på 4* hotel m/frokost, 3 retters middag, 3 fantastiske spabehandlinger per pers. på dagspa m.m.
Opplev storbyen Vilnius og noen avslappende timer på en av de flotteste dagspaene vi noen gang har sett! Inkludert er transfer, en rekke behandlinger, hotell m.m. Du ordner selv fly.
© 2018 Copyright Spatur.no, sukure Ideaformus